PixelMedia.bg е новинарски сайт, посветен на информационните технологии, телекомуникациите, потребителската електроника, ИТ бизнеса и начина, по който иновациите влияят на образованието, здравеопазването, държавното управление и други значими обществени сфери.

Важно място е отделено на най-новите (disruptive) технологии като дроните, добавената реалност, споделената икономика, криптовалутите, Internet of Things и др. Именно тази всеобхватност допринася за уникалния облик на PixelMedia.bg и го превръща в сайт без конкуренция в българското интернет пространство.

Pixel Media е собственост на Лъкито ООД.

Адрес: ул. Орфей, 7, ет. 1, ап. 2.

Тел.: + 359 885 90 52 99; + 359 898 60 61 12

Мейл: office@pixelmedia.bg

Екипът

Мария Иванова

отговорен редактор

Мария е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и др. медии. В момента е главен редактор на образователния портал Uchi.bg и отговорен редактор на Pixelmedia.bg. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.

Владимир Василев

журналист

Владо има дългогодишен опит в създаването на новинарско съдържание по теми като мобилни и уеб приложения, мобилни операционни системи, Internet of Things, нови софтуерни технологии и др. Работи в бранша от повече от десет години.

Петя Ралчева

журналист

Петя е журналист с опит в сегменти като държавни регулации, електронно управление, строителство, европейско финансиране, развитие на инфраструктурата и градската среда. Настоящ главен редактор на Stroimedia.bg. В Pixelmedia.bg пише за европейското финансиране в технологичната сфера, технологиите за управление на сгради, умните градове, електронно управление и др. теми.

Виолин Такев

журналист

Виолин е сред най-опитните технологични журналисти в България. Работи в бранша от 2000 г. и има стотици публикации за в. Комуникации, сп. Комуникации, в. GSM Ревю, в. Infoweek, в. PC World и други издания. Заклет радиолюбител, фен на електрониката и основател на няколко перспективни уеб проекта.

Мартин Дешев

журналист

Технологичен журналист от 2005 година. Работил е в сп. Digital, в. Капитал, Дневник, Vesti.bg и др. Харесва мобилните технологии, интернет, автомобилни и космически теми.

Наталия Велева

мениджър реклама

Наталия е дългогодишен журналист, работила e в печатни и електронни медии. Специализирала е „Връзки с обществеността, маркетинг и реклама“. Публикувала е десетки статии, репортажи и интервюта с чуждестранни посланици и видни наши общественици и личности от културната и икономическата сфера. В рекламната област има квалификация на експертно ниво.

Наталия обича пътешествията, релакс на морето, хубавите книги, театър и кино. Свободното си време посвещава на семейството и приятелите си.

Деян Дянков

основател

Въпреки че вече не работи в Pixelmedia.bg, Деян винаги ще остане част от екипа като създател и дългогодишен главен редактор на сайта. Има дългогодишен опит като технологичен журналист – пише професионално за техника и технологии от есента на 2000 година. Умението му да поднася увлекателно и на достъпен език дори най-сложните теми е подплатено със солидна академична подготовка (магистър по микроелектроника и информационни технологии). Кариерата му преминава последователно в PC Magazine, HiComm, PC World и Digital World. От лятото на 2009 година Деян Дянков работи върху проекта Pixel Media и през септември стартира сайта PixelMedia.bg с амбицията да го превърне в най-популярния български информационен портал за ИТ и потребителска електроника.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *