post

Издръжливата батерия е сред най-желаните характеристики на новите смартфони. P серията на Huawei отдавна е известна с дългия живот на батерията, който елиминира спешната нужда от намиране на електрически контакт или допълнителни източници на енергия. В тазгодишния модел P10 компанията оптимизира решенията, свързани с батерията, зареждането и най-вече – увеличава безопасността. Едно от най- съществените послания, представени на премиерата на Huawei P10 в Барселона бе “Бързо и сигурно зареждане”.

Смартфонът е снабден с много мощна 3200 mAh батерия. Тя осигурява автономна работа за ден и половина-два, в зависимост от употребата. P10 позволява гледане на видео за 15 часа или слушане на музика за 105 часа! P10 in hand_home screen

Взискателните клиенти обаче, поставят нови предизвикателства към производителите на смартфони. Перфектният телефон трябва да се зарежда много бързо, без това да се отразява видимо на неговата температура. Разбира се, едновременно с това, да предотвратява заплахи за сигурността на потребителя.

За да отговори на търсенето, Huawei разработи технологията Supercharge в световните си центрове за развойна дейност. Новото решение се възползва от иновативния процес на зареждане с нисък волтаж. При него телефонът загрява много по-малко, защото няма нужда да се трансформира волтажа към по-нисък чрез самия телефон. Увеличаването на температурата на устройството по време на Supercharge („супер бързо“) зареждане е намалено с 50%. Това се постига чрез използването на най-съвременните технологични решения. Осемпластовата охлаждаща система отговаря за освобождаването на генерираната топлина. В панела на Huawei P10 има 5 изолационни слоя защита. Подобна технология осигурява пълен контрол и удовлетворение за потребителите по време на потребление.

Технологията SuperCharge на Huawei използва платформата Smart Charge Protocol (SCP), която отговаря за размяната на информация между зарядното и смартфона по време на зареждане. Смартфонът сам разпознава кой вид зареждане се използва и какъв кабел свързва двете устройства. Зарядното е снабдено с най-новия USB-C стандарт.

В комплекта на P10 са включени иновативно зарядно с нисък волтаж, което защитава батериите ни от прегряване. Когато пътуваме често с кола, нищо не ни спира да си купим зарядно за кола, което поддържа SuperCharge технологията на Huawei. Дори когато пътуваме, нашият телефон ще бъде бързо и безопасно зареждан.

При P10 Huawei значително е оптимизирала процеса на зареждане при смартфоните. Целта беше да се увеличат удовлетворението и комфорта за потребителите, осигурявайки 100% сигурност. Ускорението на процеса на зареждане не е довело до странични ефекти. Температурата по време на зареждане спада, а Huawei P10 е готов за цял ден работа, дори когато е бил включен в контакта само за половин час.

За Huawei Consumer Business Group

С 16 центъра за проучване и развитие в страни като Германия, Швеция, САЩ, Русия, Индия и Китай, услугите и продуктите на Huawei имат пазарно присъствие в повече от 170 държави, обслужвайки повече от една трета от световното население. Huawei се нарежда на трето място по поръчки на мобилни телефони за 2014 г. Като една от трите бизнес групи на Huawei, Huawei Consumer BG предлага мобилни телефони, високоскоростни мобилни устройства, домашни устройства и облачни услуги. Глобалната мрежа на Huawei се гради на 20 години опит в телеком индустрията и е посветена на това да предоставя последните технологични развития на потребителите по света.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *