post

Google проведе своето голямо есенно събитие, наречено Made by Google и разкри множество устройства, но така и не видяхме умния часовник Pixel Watch, който според слуховете щеше да се изправи директно срещу Galaxy Watch и Apple Watch Series 4. Какво се случва с него?

Първата новина за Pixel Watch дойде от Евън Блас още през май, като той посочи уверено, че ще видим часовника именно на това събитие и той ще е кулминацията на всичко, което интернет гигантът е направил с Android Wear от 2014 насам. Идеята не звучеше зле, тъй като много производители използват Wear OS за своите носими устройства и едно такова на Google, щеше да ги насочи в правилната посока. Според други слухове, разработката на Pixel Watch е започнала още миналата година и имахме дори кодовите имна на трите варианта на часовника – Ling, Triton и Sardine.

Въпреки огромния брой слухове обаче, Google заяви, че няма планове да представи Pixel Watch тази година, защото към момента фокуса на компанията е върху нейните партньори, що се отнася до Wear OS, а самата операционна система все още се нуждае от много работа, за да съответства на премиум хардуера, който тя планира да покаже.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *