post

Онлайн пазаруването набира все по – голяма скорост у нас и неслучайно се очертава като следващата голяма тенденция, която ще промени търговията на дребно. Днес реално може да си купите всичко онлайн – от дрехи и обувки, през гуми за колата, до хранителни стоки и лекарства. Но браншът, който е най – силен и има най – много фенска маса в онлайн търговията, безспорно е модата.

Неслучайно най-големите марки и световни брандове, наред с физическите магазини, инвестират и в онлайн магазини. Причината – ако в един обект имате ограничена площ и може да предложите определен брой модели, то в онлайн магазина няма ограничения. Освен това, често модели, които виждаме онлайн, не може да намерим в магазина, разположен в мола или на търговската улица. Някои марки имат дори отделни подбрандове, които се предлагат ексклузивно само онлайн. И ако досега не сте пазарували онлайн дрехи и обувки, може би вече е моментът да го направите.

Първо имате възможност спокойно да разгледате и сравните различни модели, цветове и марки, без да се налага да обикаляте два – три-пет магазина. Просто сядате пред компюъра си, отваряте желания сайт или сайтове и разглеждате. Когато искате и по колкото време желаете. В повечето случаи тук ще намерите детайлно описание на всеки един продукт – материя, специфики, точен цвят. Що се отнася до размерите, ако търсите обувки, например, ще може да избирате измежду няколко номерации – европейска, английска, американска, а благодарение на детайлната информация за дължина и ширина на стъпалото, шансът да сбъркате в избора си е минимален.

Ако все пак не улучите точния за вас, не се притеснявайте, връщането на стоката вече е много лесно и няма да имате никакви проблеми да замените или да си поискате парите обратно.

Друго предимство на онлайн пазаруването е възможността да го направите 24 часа, 7 дни в седмицата, от комфорта на дивана, от офиса, от парка, дори от градския транспорт. Всичко, което ви трябва е интернет връзка.

Когато избирате да купите дрехи или обувки онлайн, си спестявате блъскане на тълпите (особено покрай празниците), изнервени клиенти, неучтиви продавачки, които ви гледат лошо, ако не пожелаете да купите дадена стока….Освен това няма да се чудите къде да паркирате или как да се придвижите в час пик до вкъщи. А, да, и няма да носите тежките чанти, всичко ще дойде пред вратата ви.

Ако се притеснявате за плащането, имайте предвид, че днес повечето сайтове са много добре защитени и няма как да ви бъдат откраднато данни по кредитната карта. Освен това много от тях предлагат и опция да платите с наложен платеж.

Е, вече ви убедихме. Сега само изберете най – добрия сайт, какъвто е Dressmania.bg и започнете с шопинга.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *