post

Смартфонът с изкуствен интелект вече е наличен на българския пазар

Флагман устройството от новата Mate серия – Huawei Mate 10 Pro се предлага официално от вчера в търговската мрежа на трите мобилни оператора Мтел, Теленор и Vivacom, във вериги магазини Технополис, дистрибуторската мрежа на Поликомп, а от другата седмица и в Техномаркет. Моделът е наличен в момента в цветовете титаниево сиво и кафява мока, а след средата на месеца ще се предлага и в среднощно синьо.
Mate 10 Pro_Picture
Huawei Mate 10 Pro е революционно устройство за пазара, което е известно не просто като смартфон, а като ново поколение интелигентна машина. Чипът Kirin 970 с осемядрен централен процесор осигурява изключително висока производителност. Специализираният му изчислителен блок, базиран на невронна мрежа, работи с подобрени алгоритми за машинно обучение, които изучават потребителското поведение и усъвършенстват всеки аспект от използването на смартфона, без да компроментират сигурността и конфиденциалността относно навиците и информацията на потребителя. От изкуствения интелект се възползва и батерията на Mate 10 Pro. Тя е с капацитет цели 4000 mAh и притежава интелигентна система за управление на разхода, която разпределя ресурсите, така че да удължи максимално времето за автономна работа, до два дни при умерено натоварване.
Двойната Leica камера е естествено продължение на успешното партньорство между Huawei и легендарния немски бранд за фотография. Обективите са с широка бленда f/1.6 и използват изкуствен интелект при функцията за „боке“ ефект. Отново благодарение на изкуствения интелект, тя идва предварително обучена да разпознава 13 различни сцени и обекти, за още по-лесно постигане на перфектния кадър във всяка ситуация.
Металната рамка на най-новия флагман на Huawei придава елегантен дизайн и изтънчен вид.
Освен с красива визия и интелигентен чипсет, Mate 10 Pro впечатлява и с интерфейс EMUI 8.0, и операционна система Android 8.0 Oreo. Благодарение на изкуствения интелект дейностите, извършени чрез Mate 10 Pro, са оптимизирани, извършени с лекота, а чрез най-новия 6-инчов 18:9 OLED дисплей FullView Display, преживяването става още по-запомнящо се. SuperCharge технологията на Huawei първата в света, получила сертификат TÜV Fast-Charge Safety, който гарантира пълна безопасост на целия процес.

Повече за Mate 10 Pro в България, можете да научите тук: http://consumer.huawei.com/bg/phones/mate10-pro/
Mate 10 series

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *