post

Тази седмица стартира първият турнир от Големия шлем за годината – Откритото първенство на Австралия. Веднага играчите в онлайн букмейкърите започват да правят много повече залози на тенис, тъй като това е сред най-интересните турнири за сезона, а и в този период от годината няма много футболни срещи. Българският букмейкър Efbet предлага много залози на тенис като в следващите редове ще разберете какви пазари на този спорт има в Ефбет.

За всички мачове при мъжете и жените от големите турнири, има около 20 различни опции за залагане на тенис, предлагани от Ефбет. Когато отворите даден тенис мач, вие ще видите, че пазарите са разделени на категории – Основни, Хендикап, Други, Всички. Може да цъкнете на менюто “Всички”, за да видите всичките опции на тенис срещата.

На тенис двубоите в Ефбет всеки играч може да прави залози на Краен изход – тук имате две опции за залагане – 1 и 2 (победа за един от двамата играчи). Почти винаги един от двамата тенисисти е фаворит за успеха и коефициентът му е по-нисък, като рядко може да видите равни коефициенти от по 1.83 например за победа на двамата играчи. Efbet дава възможност на запалените играчи на тенис да прогнозират и победител в първи сет, както и специален залог “да спечели първия сет и мача”. В този сайт за спортни залагания вие може да правите прогнози за брой геймове в мача, както и хендикап геймове в полза на един от двамата тенисисти.

Ефбет предлага и опцията “Хендикап Сета”, която в някои букмейкъри не може да се открие. Тук може да залагате, че даден тенисист ще спечели с поне два сета разлика, или ще запише успех с 3:0 на турнирите от Големия шлем. Разбира се може да прогнозирате и брой сетове в мача, както и точен резултат в сетове – например 3:0, 3;1 или 3:2 за един от двамата тенисисти . В Ефбет ще откриете и опция за брой геймове за всеки играч, както и дали даден сет ще завърши 6:0 или 0:6.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *