post

След като LG пропусна да обяви своя нов флагман по време на MWC 2018, едно ново изтичане претендира да показва бъдещия G7 в окончателния му вид.

Рендерът е създаден от OnLeaks и Mr.Phone и показва устройство, което е много изчистено и елегантно, в стил 2018. С тесни рамки, двойни камери и разбира се notch – изрязаната част в горни край на екрана, която за пръв път видяхме при iPhone X миналия септември. Дизайнът е много различен от този на G6 със стъклен гръб и метални рамки, а бутонът за включване е поставен отстрани, вместо отзад, както беше при предишните устройства на компанията. От другата страна се намира бутонът за контрол на звука, който може да се използва и за извикване на гласовия асистент, или стартиране на камерата, според спекулациите на някои източици.

Изтичането потвърждава и това, че G7 ще има жак за слушалки, а висококачественият звук е една от силните страни на LG. Имаме и говорител в долната част на смартфона, но не е много ясно дали той ще работи моно, или ще се комбинира със стерео слушалката, както е при Galaxy S9.

Очаква се G7 да дебютира през лятото, така че има още доста време, през което ще научим повече подробности за него и ще потвърдим, или отхвърлим слуховете до момента.

Тагове / Tagged ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *