post

Къде и как да търсим защита при нарушение на авторските ни права в рамките на Европейския съюз? Можем ли да търсим национална защита, когато нарушението е извън страната ни? Отговори на тези въпроси ще даде Емил A. Георгиев адвокат и представител по индустриална собственост по време на предстоящата дискусия “Авторското право в Европейския съюз. Трансгранични нарушения, национална защита?”.

Тя ще се проведе в Центъра за култура и дебат Червената къща, на 27 септември, от 18:30 часа. Събитието е част от проекта „Дебатна мрежа за Европейския парламент”, осъществяван от Червената къща с подкрепата на Европейския парламент.

Адвокат Емил А. Георгиев работи от дълги години на пресечната точка между технологиите, маркетинга и правото в собствената си кантора Reguligence и списва блог за правото и свободата на дигиталните технологии:delibertate.info. Той ще представи няколко реални казуса от практиката и теорията в Европейския съюз.

Събитието е с вход свободен, но се изисква резервация. Повече информация е достъпна тук, както и във Facebook страницата на събитието.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *