post

Evalato – софтуер от ново поколение за управление на награди, конкурси, грантове, стипендии и други програми, който доскоро беше част от Weemss, се отделя като самостоятелен продукт след експоненциален ръст в броя на потребителите му. Софтуерът, зад който стои български екип, дава заявка да стане водещото решение за управление на конкурси и програми в световен мащаб заради иновативните си функционалности и по-добрите условия, които предлага.

Evalato е достъпнa и удобнa онлайн платформа за всеки мениджър на програми и награди, независимо от размера на организацията му или в коя част на света се намира тя. Софтуерът се персонализира според нуждите на съответната програма, поддържа над 40 езика и всички възможни валути в света, а гъвкавите и изгодни планове са достъпни за бюджета на всяка организация или фирма.

„Това, че софтуерът е български продукт, се оказа голям плюс за нас, защото ни подтикна да го разработим така, че да е най-доброто и достъпно решение за всеки един организатор на конкурси и програми, независимо в коя точка на света се намира. Вярваме, че всеки заслужава модерен и лесен начин да организира програмите си без значение дали става въпрос за огромна корпорация или НПО с ограничен бюджет. При това на езика, който използват участниците в програмите му“, споделя Ованес Ованесян, съосновател на Evalato.

Друго основно предимство на платформата е, че е изключително интуитивна и лесна за употреба. Всеки потребител може да създаде конкурс или програма за минути без обучение или демонстрации.

Evalato не е просто преименуван, а усъвършенстван продукт от ново поколение с много нови функционалности, рационализирани процеси и подобрения. Той е резултат от внимателното вслушване в нуждите на клиентите на софтуера, постоянния стремеж към иновация и неотлъчното следване на принципа “work smart” (в превод на български- “работи умно”).

Сред новостите са: опция за създаване на един или повече конкурсни рундове, възможност за нагласяне на различни критерии за оценка със свои собствени тежест и скала, управление на шортлисти, повече опции за персонализиране и брандиране, още по-интуитивен интерфейс, подобрен дизайн и много други.

Голяма част от новите функционалности са свързани с фазата на оценяване на кандидатурите, откъдето идва и името на новата платформа – Evalato (от английската дума “evaluation”, в превод на български –  ‘оценяване’).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *