post

Все повече интерес у децата будят дроновете. Може би причината е в това, че има дават усещането за свобода, много приличат на истинските летателни апарати, а в същото време са толкова достъпни, че ни карат да се замислим с какво ли ще играят децата след 20-30 години? Може би с истински самолет?

С навлизането на дроновете в ежедневието ни, много марки започнаха да предлагат детски играчки дронове. Може би преди да разгледаме един такъв, е редно да си отговорим на въпроса, които се върти от дълго време, а именно: Играчка ли е дронът?

И да, и не. Повечето дронове притежават всички характеристики на истинска летателна машина. Тези, които са разработени специално за деца, са доста по-различни и безопасни. Нека да разгледаме един такъв модел, доста актуален напоследък.

Детски дрон с Bluetooth технология

4-каналният дрон с иновативната Bluetooth технология, наречена Blu-Tech Drone, е най-новият хит на пазара на детски играчки. С какво впечатлява малчуганите? Може да лети във всякаква среда. Управлява се с помощта на умно устройство и чрез Bluetooth със специално приложение. Този дрон с името Силвърлит, има вграден жироскоп. Благодарение на системата за авто-стабилизиране, може да сте сигурни, че вашият полет ще бъде стабилен, а каскадите, които се очакват, са с обръщане на 360 градуса.

Характеристики на дрона Силвърлит:

  • управление на закрито с 4 канала;

  • притежава светлинни ефекти за игри на тъмно или др.

  • по-лесно летене заради специална вградена технология.

  • автоматично излитане и кацане, което се осъществява с помощта на един-единствен бутон.

  • Специално приложение за IOS и Android, с което се управлява.

  • Презареждаща батерия, включена в комплекта, позволяваща дълги часове игри;

  • За дистанционно са необходими 4 броя батерии 2 A;

За кого е подходящ дронът Силвърлит?

Дронът е подходящ за деца над 15 години и най-вероятно ще представлява интерес основно за момчетата, както и техните татковци. Тази играчка е идеалният подарък за детски рожден ден, за Коледа или друг повод. Препорачително е, първите занимания с дрона, да бъдат под родителско наблюдение, без значение от възрастта на човека, който играе с него.

В сайта на Комсед, може да получите още актуална информация за дрона, както и други модели, предложения и информация.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *