post

Комикс издателството и напоследък все по-успешна филмова компания Marvel продължава да смесва историите на своите герои на големия екран. След като всички те се оказаха въвлечени в двете части на сагата Avengers Infinity War / Endgame, а после няколко проекта бяха забавени заради пандемията от коронавирус, сега идват и поредните новини за следващите продукции от кино – вселената на Marvel.

Така например, след като във втората част на “Човека паяк” (Spider Man), нашият квартален супергерой беше посещаван от Тони Старк а.к.а. Iron Man в ролята на ментор, в третата част младият Питър ще се срещне с още един от добре познатите ни герои – Доктор Стрейндж.

Новината идва след като вече научихме, че във филма ще се сблъскваме с един от традиционните противници на Спайди – Електро. Той вече се е появявал на големия екран, но в продукция на Sony, които до скоро държаха правата за филмите за Човека паяк и имат в актива си три ленти. Всъщност Sony все още имат правата върху неговите филмови изяви, но се договориха да инкорпорират неговия герой в кино – вселената на Marvel. Нещо, от което спечелиха и двете страни.

Електро обаче все още не се е появявал във въпросната кино – вселена и не е изключено първо да го видим във втората лента, посветена на Доктор Стрейндж. Тя ще носи заглавието “Доктор Стрейндж и мултивселената на лудостта”. За сега обаче датите, на които тези продукции ще се появят, все още не са известни (както впрочем и датите на почти всички популярни филми, които очакваме).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *