post

Джон Макафи е известен със своята ексцентричност и голяма привързаност към криптовалутите и Bitcoin. Сега той призова хората да не се обсебват от цената на Bitcoin и да не я гледат по няколко пъти на ден, съобщава CCN.

“В никакъв случай не се паникьосвайте от падане на цената, независимо дали то е рязко или не. Аз съм показал, че краткосрочните промени нямат никакво значение. Просто проверявайте цената веднъж на два-три месеца, ако искате да сте доволни всеки път, когато поглеждате”, написа Макафи в Twitter.

От началото на месеца досега Bitcoin увеличи цената си с над 50%. Според някои критици става дума за еуфория на пазара, която е краткотрайна. Според други, той вече излиза от трудния период и започна нова поредица от големи ръстове.

И в двата варианта е сигурно, че Bitcoin отново няма да последва повечето прогнози и ще продължи да чертае своя траектория. Криптовалутата вече многократно е показвала, че е трудно предвидима, макар и през тази година да показва сравнително нетипично за нея стабилно поведение.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *