post

Facebook явно няма късмет напоследък, а новините за компанията неизменно се въртят около грешки, засягащи нейните потребители. Вчера компанията предупреди 800 000 от тях за бъг, който е станал причина за разблокирането на вече блокирани профили.

Това очевидно е тревожно за всеки, който не иска определени хора да надничат в профила му от някакви съображения, а отблокирането на тези профили означава, че те са имали възможността да го правят, както и да изпращат съобщения до потребителите, които преди това са ги блокирали. Всъщност много хора използват този инструмент кат начин да не позволят на други да им изпращат нежелани съобщения, или да ги тормозят по някакъв начин.

Проблемът е бил налице между 29 май и 5 юни, като разблокираните попогрешка профили са можели да виждат споделеното публично съдържание, но не и това между приятели. Facebook се извини на потърпевшите потребители и обясни, че те ще получат известие да проверят списъка си с блокирани хора, за да се уверят, че никой не е пропуснат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *