post

Поредния ттийзър, свързан с LG G7 ThinQ акцентира върху друга негова функция – Speaker Boombox. Както подсказва самото име, трябва да очакваме говорител, който увеличава базовото ниво на звука с повече от 6dB и два пъти повече бас, а според измерванията на самата компания, тове е над десет пъти повече от силата на стандартен смартфон. Като бонус, басовете ще могат да бъдат увеличавани допълнително, когато устройството се постави върху твърда повърхност, или кутия.

Всъщност LG не издава цялата си тайна в своя тийзър, но накратко Speaker Boombox разчита на специален дизайн на резонансната камера в телефона, а изображението предполага, че говорителят по някакъв начин ще използва цялото тяло на телефона като резонансно пространство. Можем само да се надяваме, че увеличено по този начин аудио, ще звучи толкова добре, колкото гигантът обещава.

Имаме добри новини и по отношение на слушалките – както и последните модели на компанията, G7 ThinQ ще получи Hi-Fi Quad DAC, за да може да се хареса на любителите на високия клас слушалки, а новото е добавянето на DTS:X, което ще осигури на потребителя до 3.1 инчов звуков ефект при нормални слушалки.

Очевидно ще трябва да изчакаме премиерата на LG G7 ThinQ, за да се уверим, че звукът на Speaker Boombox и функцията DTS:X ще се представят така добре в реални условия, колкото и на хартия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *