post

 

Една от най-известните компании, производител на периферия за геймъри, Genesis, разработи  специален продукт за своите потребители, които често участват в професионални турнири или си организират такива с приятели: това е клавиатурата Thor 300 TKL.

TKL ( или както е познат  терминът на англиски език Tenkeyless Mechanical Keyboard) – означава клавиатура, без цифровите клавиши. Липсата на на този компонент прави Thor 300 TKL изключително мобилна. В добавка е и устойчивият и алуминиев корпус, който  гарантира дълготрайност и комфорт по време на пътуването.

Привключване към режим на игра

Thor 300 TKL използва Outmus привключвачи като допълнително на това, дава възможност на потребителите да избират между два от най-популярните превключвачи за геймъри: син и червен. Всеки модел е екипиран със своя собствена светлина: зелена за синия превключвач и бяла за червения.

Функционално осветление

Друг специфичен гейминг елемент при Thor 300 TKL може да се разпознае в 20 – те вида осветление.  Осем от които са посветени изцяло на популярни мултигеймърски жарове като FPS, MOBA и т.н. Като добавка, играчите могат сами да програмират до два допълнителни, напълно уникални вида.

Не пропускайте клавиша

Като клавиатура за геймъри Thor 300 TKL промотира пълно N-Key завъртане. По този начин сигнала от контакта с клавиатурата незабавно се изпраща като импулс до компютъра и по този начин играчът няма да се притеснява, че системата не може да разпознае нито един от клавишите, когато те са задействани по едно и също време.

По-лесния път към победата

Като добавена характеристика за мобилността на Thor 300 TKL е факта, че клавиатурата е оборудвана с кабелен органайзер, както и с противоподхлъзваща се гумена подложка, която не позволява на устройството да се движи по повърхността по време на игра. Клавиатурата също така има определана бройка мултимедийни клавиши.

 

One thought on “Гемърска клавиатура от Genesis – Thor 300 TKL предназначена за турнири

  1. Те да бяха оставили само цифровите клавиши щеше да е далеч по-добре. Тези неудобни 4 стрелки не всеки ги ползва, а при игрите удобството е от първостепенно значение (тези, които ползват въпросните 4 стрелки иначе могат да ползват тези в цифровия блок, но не и обратното).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *