post

От средата на месец юли в София има нова таксиметрова услуга – Покемон Такси, която предлага безопасно „ловене“ на покемони в града. Услугата е на Yellow Taxi и позволява до четири човека да наемат автомобил за 25 лева на час с неограничен пробег в рамките на град София, с който да ловят покемони, съобщи manager.bg.

„Всеки ден четем за инциденти причинени от играта Pokemon Go, хората дори когато карат си гледат телефоните и се създават рискови ситуации. Затова решихме да пуснем тази услуга, за да могат хората спокойно да играят и можем да заявим, че това ни нарежда рамо до рамо с други големи световни таксиметрови компании“, споделя Калин Кокошаров, изпълнителен директор на Yellow Taxi.

Вече има и редовни клиенти на услугата, които всеки ден ловят покемони заедно с Yellow. „За наша изненада, освен младите, които преобладават, имаме и клиенти, които в обедната си почивка използват услугата ни. Дори имахме случай на чужденци, които наеха такси за цял ден и освен в София обиколиха и в близки градове“, разказва Кокошаров.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *