post

Българин заяви, че космосът е пълен с енергийни коридори, благодарение на които можем да се предвиждаме из цялата Вселена за много малко време. Името на този българин е Деян Раднев, познат повече с духовното си име Ширинан.  Той е енергиен практик, занимаващ се с енергийно пречистване, хармонизиране и балансиране. Силно вярва, че Вселената, по подобен начин на човешкото тяло, е свързана с енергийни коридори, които свързват отделните части в едно.

 

Според него, тези енергийни коридори са добре познати на развитите раси и благодарение на тях те са в състояние да пропътуват много големи разстояния почти мигновено.  В днешно време учените са на път да докажат тази теория, като те са кръстили енергийните коридори Червиеви дупки. Според тях те са енергийни коридори, които пречупват времето и пространството, и чрез тях може да се достигне до всяка една точка във Вселената.

 

Ширинан твърди, че тези енергийни коридори са жизнено важни за функционирането на Вселената и благодарение на тях енергията във Вселената се разпределя равномерно. Както тялото е обгърнато от много капиляри, които помагат кръвта да се придвижва свободно и да достига до всички клетки на тялото, като по този начин ги захранва с нужните хранителни вещества, за да може те да се развиват по същия начин и Вселената поддържа своя живот благодарение на енергийните коридори, през които се придвижват големи количества енергия.

 

Тези енергийни коридори, освен за придвижване на енергия, могат да бъдат използвани и за транспортиране на твърда материя, която е изградена от сгъстена чиста вълнова енергия. С всеки следващ ден учените откриват нови доказателства, които потвърждават тази теория. Научно фантастичните филми, в които хората пътуват свободно из Вселената, стават все по-възможни и достъпни да се превърнат в реалност. В книгата „Моят път към духовно просветление“, Ширинан споделя още информация по темата за Вселената и как тя е устроена.

 

Един ден не човечеството ще има възможността да опознае лично Вселената и как тя е устроена и този ден според Ширинан наближава, защото човечеството е на прага на огромна промяна, която ще промени целия живот на Земята и ще даде възможност на хората да разгърнат скритите заложби вътре в тях. По темата той е писал в книгата „Подготви се за новото време, в което човечеството навлиза.

 

Преди години, да си представим, че можем да пътуваме из Вселената свободно, е звучало абсурдно, дори невъзможно, но с всяка изминала година това твърдение придобива ясни измерения и очертания, които учените постепенно доказват, че мисия пътешествие из Вселената е ВЪЗМОЖНА.

2 thoughts on “Вселената е пълна с енергийни коридори, които съкращават времето за пътуване

  1. Статия с 0% съдържание – само 100% празни приказки. Разбирам да пишете за човека, ако той е демонстрирал наистина нещо. А не да правите представяне от вида на психопатни открития.
    Аз пък ще ви кажа, че съществуват живи кентаври. Ще ми отделите ли статия тук? Както се казва всеки сайт да си знае гьола…

  2. Много интересна статия. Благодаря за предложените книги. Предизвикаха интереса в мен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *