post

По последни данни на Българската национална банка (БНБ) и на кредитни компании, все повече хора у нас се възползват от бързите кредити. Анализите показват, че в момента в България безработицата е на сравнително ниски нива, но хората се притесняват, че ако загубят работата си, няма да имат спестявания, на които да разчитат.

Оказва се, че голяма част от българите нямат абсолютно никакви спестявания. Или както сме свикнали да казваме „пари за черни дни“. Това е много притеснителен факт и статистиката сочи, че бързите кредити често пъти се явяват спасителен пояс за редица домакинства в страната ни.

Освен това, спешни пари са необходими и при много ежедневни ситуации. Експертите обясняват, че най-често теглим пари за ремонт, за неочаквани разходи и здравеопазване.

Други данни сочат, че средният размер на заемите, теглени от фирми за бързи кредити, е 700 лв.

Защо бързите кредити са така популярни

Опростен процес на кандидатстване

Най-важната полза от получаването на бърз паричен заем е лесният онлайн процес за кандидатстване, който е достъпен по всяко време, 24/7. Доставчиците на бързи кредити като използват интернет базирана процедура за кандидатстване, която прави услугата по-бърза и удобна. Използвайки мобилния си телефон или компютър, можете да подадете молбата си онлайн и да получите резултат за няколко минути или секунди.

Просто трябва да подготвите личните си данни, банкови данни и информация за доходи, а доставчикът на кредита ще работи по вашето заявление по бърз, лесен и сигурен начин. Наличието на такъв вид приложение и бързина на одобрението прави бързите кредити идеалното решение за тези, които имат спешни финансови затруднения.

Получаване на средства в рамките на 24 часа

Днешните технологични постижения са използвани от доставчиците на бързи заеми, за да гарантират, че средствата ви могат да бъдат предоставени на банковата ви сметка в рамките на 24 часа. След като приключите с процеса на кандидатстване и ако бъде одобрени, те ще прехвърлят парите ви възможно най-бързо. Важно е обаче да се отбележи, че закъсненията по банков път могат да се случат, тъй като това зависи от вашата банка или по-точно кога те ще публикуват транзакцията в профила ви.

Можете да получите всяка сума, от която се нуждаете

Друго предимство на кандидатстването за бързи кредити е гъвкавостта, която можете да получите, когато става въпрос за каквато и да е сума, от която се нуждаете. Освен това можете да очаквате по-малко ограничения в начина, по който кандидатствате за кредита, тъй като е по-удобно от кандидатстването в банката.

Има възможност за гъвкаво погасяване

Един от най-големите плюсове е възможността за гъвкаво погасяване, каквото кредиторът може да ви даде. Можете да го направите, като коригирате броя на погасяванията, които бихте искали да изплатите по заема. В допълнение към гъвкавите плащания, плащането на вашия кредит е по-управляемо за кредитополучателите, защото можете да го изплатите бързо, ако имате допълнителен доход.

Може да се кандидатства дори с лош кредитен профил

Факт е, че една добра кредитна история може да увеличи шансовете ви за получаване на заем. Ето защо има кредитори, които обикновено не одобряват вашия заем, ако имате лош кредит. Въпреки това, все още е възможно да получите пари, дори и при такива условия. Докато имате редовен доход и отговаряте на критериите за кредитиране, все още можете да получите необходимите пари в най-бързия възможен срок.

Не забравяйте, че бързите парични заеми са предназначени да ви помогнат, когато сте в спешна нужда. Следователно повечето кредитори обикновено се интересуват повече от нивото на доходите и текущата заетост, отколкото от кредитния ви рейтинг. И са готови да ви помогнат във всяка ситуация!

Наистина, бързите парични заеми имат много ползи. Все пак внимавайте и преди да кандидатствате за бърз кредит, внимателно проучете потенциалните кредитори, към които искате да се обърнете. Също така потърсете мнения за това как се справят с клиентите си и колко бързо и удобно могат да дадат одобрение. По този начин кандидатстването за бърз кредит ще бъде бързо, сигурно и лесно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *