post

Макар и да не е сред най-популярните марки в света, Alcatel прави сравнително добри смартфони, особено в бюджетния клас. Тази година Idol 5S остави потребителите леко разочаровани поради понижените си характеристики, но доказа, че компанията все още може да прави стабилен хардуер. Какво обаче ни очаква следващата година?

Популярният източник @evleaks, публикува в Twitter изображение на 6 нови устройства, които ще се продават в три категории – 1, 3 и 5.

Alcatel 5 изглежда ще бъде флагманът с минимални рамки на дисплеяи голямо чело, обратно на популярните модели на Xiaomi, които имат уголемена долна част. Четирите модела Alcatel 3 – 3v, 3x, 3 и 3c най-вероятно ще формират средния и нисък клас, като три от тях имат сензор за пръстови отпечатъци на задния капак, а 3v и 3x са с двойна камера, а 3с ще бъде натоварен с прехода от средния към ниския клас в серия 1.

Нямаме точните спецификации и на Alcatel 1x, но можем да кажем, че няма видим скенер за пръстови отпечатъци и притежава само една задна камера, а корпусът му изглежда е пластмасов.

Това изтичане сочи още, че Alcatel най-вероятно ще представи новите си модели в близките месеци, като можем да предположим, че това ще се случи на изложението на потребителска електроника CES 2018 в Лас Вегас, което стартира на 7 януари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *