post

Ако вашите приятели притежават устройства Amazon Echo, вече ще можете да се свържете с тях чрез безплатната услуга на Alexa за съобщения и своя iPad, без да е нужно да си купувате интелигентен говорител на Amazon.

Всъщност ще ви трябва само най-новото приложение Alexa, което вече е достъпно за iOS 9 и по-късни версии на операционната система. Обажданията с Alexa са лесни, трябва само да синхронизирате контактите си в приложението, след което вече можете само да помолите виртуалния асистент да ви свърже. Настройте гласовия си профил, така че Alexa да ви разпознава и просто поискайте да се обадите на избрания контакт.

Приложението поддържа и Drop In функция, предназначена за потребители, които разполагат с няколко устройства Echo. Чрез нея ще можете бързо да изпратите съобщение от едно на друго, подобно на домофон. Ако имате Echo Show или Echo Spot, ще имате възможността и да гледате видео на тях. Има опция да се активира и дистанционно включване за определени контакти – например родителите ви да видят децата в детската стая при поискване.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *