post

Вече знаем кога точно Google ще обяви официално следващата версия на своята операционна система Android и това ще се случи днес на живо на събитие в Ню Йорк. По време на същото събитие ще стане ясно разбира се и името на Android 8.0, която по традиция ще носи название на сладкиш, започващ с поредната буква в азбуката, в случая “О”.

Имайки предвид обаче, че в клипа, използван на страницата, анонсираща събитието думата „Oreo” се споменава многократно, можем да предположим, че именно това ще е и името на Android 8.0.

Голямото събитие на Google ще съвпадне със слънчевото затъмнение, което ще може да се наблюдава на територията на САЩ за пръв път от 1918 година насам, но компанията увери, че никой няма да пропусне природното явление, тъй като може да накара виртуалния асистент да го подсети.

Новите версии на операционната система на гиганта винаги са вълнуващи, особено за устройствата Nexus и Pixel, които ги получават почти веднага. За съжаление не можем да кажем същото за всички останали смартфони на стотиците различни производители, чиито собственици могат само да се надяват, че ще бъдат включени в списъка на късметлиите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *