post

Black Shark обяви, че 120 W бързо зареждане ще дойде с най-новия й геймърски модел смартфон Black Shark 4. Въпреки, че компанията все още не е представила официално устройството, тя започна да разкрива характеристиките му в своя акаунт в Weibo. Black Shark 4 ще е наследник на Black Shark 3 и 3 Pro, които бяха пуснати през 2020 година.

Сред характеристиките на геймърския телефон можем да срещнем такива, които са характерни за големите марки в бранша – Razer и ASUS. Липсата на познаваемост обаче, марката компенсира с по-достъпни цени на устройствата си.

120 W бързо зареждане не е нещо, което имат всички телефони, но опеделено е нещо, от което те могат да се възползват. Black Shark 4 със сигурност ще се нуждае от тази възможност, тъй като идва с по-малка батерия от предходния модел. Според тийзъра, тя е с капацитет от 4500 mAh. Макар, че разликата с 4720 mAh на предшественика му не е огромна, тя би осигурила няколко часа игра и може да се окаже важна, особено имайки предвид хардуера и оптималинте настройки от висок клас.

Тийзърът обаче подчертава, че ще можете да заредите своя Black Shark 4 за по-малко от 15 минути, което най-вероятно се отнася до частично, а не пълно презареждане. Подробности ще научим може би, когато компанията обяви устройството официално.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *