post

Увеличава се броят на хората, които прибягват до услугите на т.нар. бързи кредити.

Доказателство за това е нарасналият брой на фирми, които се занимават с тази дейност. Условията в страната също благоприятстват нуждата у хората от спешни пари. Студената зима още не е свършила, а отоплението се оказва скъпо удобство. Сметката за ток за един месец на средностатистическо семейство е с трицифрена сума и често надвишава семейния бюджет.

Какво правят хората, когато парите им свършат? Прибягват до услугите на фирмите за бързи кредити. Те обаче не са една или две и логичният въпрос тогава е: на кого да се доверим?

Една от компаниите в бранша, която се е доказала с добрите си практики, е Microcredit. Фирмата предлага идеални условия и възможност за онлайн кандидатстване за кредити. Всеки клиент избира сумата, която желае да му се отпусне, като тя варира от 200 лв. до 3000 лв. Срокът за изплащане е от 3 до 18 месеца, а възможностите за връщане на кредита – разнообразни. Всеки кредитополучател избира най-удобния за него вариант за погасяване на вноската – директно на кредитния си консултант в уточнен ден и час, в офис на Microcredit или директно по банков път.

Възможността за онлайн кандидатстване за кредити спестява време и усилия. Отговорът за одобрение се получава под формата на SMS в най-кратки срокове. След това парите биват незабавно преведени в сметката на кредитоискателя, а вноските и лихвите се определят в зависимост от сумата и срока на изплащане. За да е процедурата по-лесна и удобна и за двете страни, всеки кредитополучател работи с персонален кредитен консултант, който отговаря на всичките му поставени въпроси. На него могат директно да се плащат и погасителните вноски за кредита, но съществуват и опциите за превод по банков път или в офис на Microcredit.

Условията за отпускане на бързи кредити изискват значително по-малко документация в сравнение с банковите кредити, а парите се озовават в джоба ви за видимо по-кратки срокове. Преди да изтеглите такъв обаче, информирайте се за компанията, която ви го предлага.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *