post

Поредното доказателство за високото ниво на българския сектор на дигитален маркетинг и оптимизация за търсачки дойде от реномираното международно събитие European Agency Awards. Българската SEO агенция Serpact е получила номинация за SEO агенция на годината. Това съобщиха на сайта на дружеството.

Освен в най-престижната категория, екипът на компанията е номиниран още и за най-добра SEO кампания – за “Serpact – SEO Penalty Recovery”. Нещо повече, тя е единствената българска фирма с номинация за агенция на годината на толкова престижно европейско събитие.

“За нас това е поредното доказателство, че когато работиш с ясна мисъл за бизнеса и когато инвестираш в това да създадеш екип от експерти на световно ниво, неимоверно резултатите на самата агенция няма да закъснеят. Да бъдем номинирани за агенция на годината за нас е повод да се поздравим за добре свършената работа, да продължим работим на пълна мощност и да не спираме да се самоусъвършенстваме!” – посочват още от екипа на Serpact в публикация на своя сайт.

Победителите ще станат ясни на 22 октомври, а ние стискаме палци на българския участник в международното събитие.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *