post

Фирма Бисайд, филиал на италианския производител на автоматични задвижвания Beninca, по традиция ще вземе участие в специализираното изложение за сигурност и безопасност Security Expo, което тази година ще се проведе от 15-ти до 18-ти март в Интер Експо Център, град София.

На щанда на Бисайд ще бъдат изложени действащи модели на бариери, боларди, антипаркинг устройства, както и различни видове автоматични задвижвания предлагани от фирмата.

За пръв път на нашия пазар ще бъдат представени най-новите продукти на Beninca – супер-бързият двигател за секционни врати Jim 3 ESA Turbo, новото поколение бързи бариери с вграден енкодер EVA.7, автоматиката на MyOne EasyOne R за плъзгащи радарни врати, проектирана в съответствие с Евростандарта EN 16005 и съчетаваща последните иновации в електронната система за контрол и др.

Фокус в представянето на нови продукти тази година ще бъде новото поколение дистанционни управления на Beninca с революционното ARC кодиране.
ARC е по-съвършено ролинг код кодиране благодарение на дължината на предавания код (128 бита, срещу 64 на настоящите предаватели) и гарантира абсолютно ниво на безопасност. Новото кодиране прави предавателя TO.GO невъзможен за клониране и го превръща в ключов елемент от контрола на достъпа.

Променен е размерът на дистанционните и на бутоните, като се набляга на ергономичността на новите дистанционни. Новият облик запазва италианския дизайн на фамилията дистанционни TO.GO в стил «клавиши на пиано» в цветове черно и бяло. Както и до сега, черната версия е за дистанционни с променлив код, бялата за дистанционни с фиксиран код.

Очаквайте и специалните промоции от Бисайд и Beninca, които ще бъдат представени и ще важат по време на изложението.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *