post

Преработеният Note 7, който ще се продава под името Galaxy Note FE, или Note 7R, няма да дебютира този месец, както сочеха предишни слухове. Вместо това, според корейското издание ETNews, датата на пускането му на пазара е отложена за юли, почти година след старта на злополучния Note 7. Служител, запознат с плановете на компанията посочва, че Samsung планира да продаде 450 000 бройки Note FE, което всъщност е с 300 000 повече от първоначалното и ще си партнира с трите мобилни оператора в Корея.

В доклада се отбелязва, че фаблетът ще струва около 656 долара, което е малко по-малко от предишната прогнозна цена 673 долара.

ETNews добавя, че Note FE ще има една нова функция и това ще е поддръжката на гласовия асистент Bixby, който дебютира с Galaxy S8. Той ще се продава в същите разцветки, като оригиналния модел и потребителите не трябва да очакват нищо ново от дизайна му, тъй като той е направен от частите, предназначени за изтегления от пазара Note 7, освен батерията, която ще бъде по-малка в сравнение с оригиналния модел. Това не е изненадващо, тъй като гигантът се опитва да си върне част от загубите, свързани с Note 7 и не може да си позволи много промени, с изключение на тези, които се налагат от гледна точка на подобрената сигурност и избягването на нови инциденти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *