post

Изглежда батерията на следващия фаблет на Samsung, Note 9 ще е значително по-мощна от тази на неговия предшественик, ако се вярва на последните слухове.

Според Ice universe, Note 9 ще дойде с 3850 mAh батерия, което е със 17% повече от тази на Note 8, а тестовете за скорост на фаблета показват, че той ще надмине Galaxy S9+. Разбира се това е доста далеч от 4000 mAh батерия, с която се доставя Huawei P20 Pro, но все пак чистият капацитет е приоритет при избора на устройство. Не винаги всичко зависи от размера на батерията, тъй като основно значение имат и приложенията, инсталирани на устройството, както и оптиимзацията на операционната система и функциите за пестене на енергия, използвани от производителя. Ice universe твърди още, че новия Note 9 ще има скенер за пръстови отпечатъци, вграден в дисплея – нещо, което няколко пъти беше отричано от други източници.

Ще се наложи да изчакаме до август, за да разберем дали неговите прогнози са точни, тъй като това е месецът, в който обикновено Samsung представя своите фаблети, но тестовете на софгуера за Note 9 вече започнаха, значително по-рано от предишни години, така че датата на дебюта на едно от най-горещите устройства тази година, може да бъде изтеглена напред във времето. Като се има предвид броя изтичания, които се появиха преди премиерата на Galaxy S9/S9+, можем да очакваме повече информация за Note 9 в следващите седмици и месеци, но едно е сигурно – фаблетът съществува.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *