post

Президентът Барак Обама и бившата първа дама Мишел Обама започват производството на съдържание за Netflix от името на своята компания Higher Ground Productions. Според Netflix президентската двойка ще създава разнообразно съдържание, включително филми, сценарии за сериали, документални филми и др., съобщава The Verge.

Слуховете за възможно партньорство между Обама и Netflix се разпространяват в публичното пространство от март. В специално подготвено съобщение президентът Обама коментира, че той и Мишел ще си партнират с Netflix с цел по-добро споделяне на опита на хората. „Надяваме се, да издигаме и развиваме талатливите, вдъхновяващи и креативни мнения, които са в състояние да допринасят за по-голяма емпатия и разбиране между хората, и да им помагаме да споделят своите истории с целия свят“, уточнява той. В свое изказване Мишел Обама допълва, че несравнимата услуга, предоставяна от Netflix, е напълно подходяща и приляга идеално на вида истории, които семейство Обама искат да споделят. „Гледаме напред към старта на едно наистина вълнуващо ново партньорство“, коментира тя. Семейството вече е сключило многогодишен договор със стрийминг услугата.

Президентът Обама не е ново лице за Netflix, уточнява The Verge. По-рано тази година той беше гост в токшоуто на Дейвид Летерман.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *