post

Финалът на първия национален турнир по Angry Birds за Smart TV на Samsungприключи успешно и определи имената на шампионите в България.

След оспорвано съревнование, шампиони на България по Angry Birds на Samsung Smart TV са Александър Манев, Габриел Желев и Едуард Владимиров.

Победителите за 2012 г. спечелиха награди от Samsung, а за празничното настроение в софийския The Mall допринесе мащабният флашмоб под звуците на безспорния хит на 2012 г. – Gangnam Style на корееца PSY.

Първото място спечели Александър Манев с 343450 точки, който си тръгна с изключителния Samsung Smart TV UE40ES7000.

На второ и трето място се класираха Габриел Желев с 315140 точки и Едуард Владимиров с 264810 точки, които от днес са новите притежатели съответно на Samsung NX1000 за втория и аудио докинг станция Samsung DA-E750 за третия финалист.

Във финала взеха участие 10-мата участници с най-много точки от предишните фази на състезанието.

Преди месец българският клон на Samsung Electronics отправи предизвикателство към всички почитатели на най-популярната игра за мобилни устройства в света да се включат в нов вид съревнование.

1546 фенове от цялата страна премериха сили в първия национален турнир по Angry Birds за Smart TV и едва десетима от тях успяха да стигнат до големия финал в София.

Този интересен турнир стана възможен благодарение на иновативните технологии на Samsung Smart TV. С помощта на функцията Motion Control от Samsung, за първи път потребителите могат да играят Angry Birds на огромен телевизионен екран и да се забавляват с интерактивно игрово изживяване. С едно помахване с ръка потребителите управляват функциите на играта, изстрелват героите и активират уникалните умения на всеки от тях.

Samsung Smart TV е първият в света Smart телевизор, който може да се управлява от потребителя чрез иновативни функции като Smart Interaction посредством жестов контрол, гласов контрол и разпознаване на лице.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *