post

 

 От днес новият компактен Samsung Galaxy A41 вече е на разположение на клиентите на VIVACOM в магазините и онлайн на сайта на цена от 16,98 лв. на месец с план Smart L+. Смартфонът има стилни цветове и интересни форми, а гладките извивки в съчетание с тънкия и лек корпус осигуряват удобен захват.

Samsung Galaxy A41 разполага със 6,1-инчов FHD+ Super AMOLED Инфинити-U дисплей със съотношение 20:9 за още по-наситени цветове.

Моделът използва тройна основна камера – 48 МР основен сензор, 8 МР ултраширокоъгълен обектив, който обхваща до 123 градуса от зрителното поле и 5 МР обектив за дълбочина на кадрите, добавящ ефекти с функцията „Фокус на живо“ към всяко изображение. Galaxy A41 има и 25 МР селфи камера с добавени ефекти за замъгляване на фона, за да изпъкне основния обект.

Смартфонът е оборудван с 8-ядрен процесор, 4 GB RAM памет, 64 GB вградена памет и издръжлива батерия с капацитет 3500 mAh за продължително гледане на видео или игри. Устройството поддържа и 15 W бързо зареждане.

Смартфонът е страхотен избор за геймърите благодарение на функциите Game Booster, базиран на изкуствен интелект и Frame Booster за компенсиране на пропуснатите кадри чрез добавяне на виртуални изображения.

Моделът е снабден и с нощен режим, който осигурява по-приятна работа на тъмно. Отключването на Galaxy A41  става удобно с вградения в дисплея сензор за пръстови отпечатъци. Устройството се предлага в цветовете бяла призма, синя призма и черна призма.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *