post

Най-големият български онлайн магазин за технологии еМАГ през последните години превзе родното интернет пространство и се наложи като предпочитано място за потребителите, тръсещи изгодни оферти за техника. Сайтът предлага широка гама от най-популярните технологични продукти и е познат с изгодните си промоционални кампании.

 

С огромен брой изключително достъпни оферти в най-популярните сегменти на технологиите, потребителската електроника и какво ли още не, международно известният сайт се превърна в своеобразен синоним на изгодно пазаруване.

 

А най-новите оферти на компанията вече са достъпни в сайта Promobroshura.com, който включва информация и предложения от всички най-големи български търговци – както веригите за бързооборотни стоки, така и онлайн магазините. С тази политика през последните години той се наложи като предпочитано място за потребителите, търсещи изгодни цени.

 

В портала Promobroshura.com потребителите могат да открият най-интересните и изгодни оферти от еМАГ, както и разнообразна информация от онлайн магазина.

 

Това включва множество актуални предложения в продуктови категории като лаптопи и настолни компютри, телевизори, хладилници, мобилни телефони и разнообразни други устройства.

 

Компаният е също и сред пионерите у нас в иновативни технологични категории като умните часовници, електронното здравеопазване, летящите дронове и много други. В нея могат да бъдат открити множество дронове и аксесоари за дронове, смарт часовници и смарт гривни, както и аксесоари за тези типове продукти, спортни видеокамери, както и камери за наблюдение на домове или офиси.

 

Сред другите най-популярни продуктови групи са също техниката за фото и видеозаснемане, разнообразна художестване, научна и документална литература, учебници, офис консумативи – химикалки, тефтери, органайзери, хартия и др. Музиката също не е забравена, включително някои от най-популярните поп, рок и джаз заглавия, както и българска музика. Сред предлаганите от сайта стоки са също дамско и мъжко облекло, бельо, детски играчки и разнообразни други детски артикули.

 

Всички тези продукти могат да бъдат открити и в сайта Promobroshura.com, който събира на едно място най-актуалните предложения от водещия онлайн магазин.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *